Preskoči na vsebino


Obvestila

*Spoved 20 minut pred mašo v Sečovljah. Adventna spoved četrtek 20 minut pred mašo; v nedeljo 20 minut pred mašo v Sečovljah in na Seči (spoveduje pater).

*Prijavite se za blagoslov doma decembra-januarja (ni treba tistim, ki vas župnik zadnja leta redno obiskuje, ker vas bo sam poklical): osebno, po telefonu, z sms-om, e-pošto ali kakorkoli. Če veste še za koga, ki bi želel, prosimo, sporočite župniku. Nobene zahteve ni, da bi ob blagoslovu doma morali kaj postreči ali dati župniku; k vsakemu bo rad prišel, le, da mu da vedeti, da to želi. Vseeno bo župnik bo zelo vesel, če ga ob priliki blagoslova doma kdo povabi na kosilo/večerjo; zahvaljuje se tudi za vsak dar, ki mu ga - kot je običaj - naklonite ob tej priliki, saj nima plače in živi od vaših darov. Ob priliki blagoslova prejmete v dar Marijanski koledar.

Danes od kosila dalje in ponedeljek – četrtek v popoldanskem in večernem času: Sečovlje preostale številke in Parecag 1 – 87. Prosim, sporočite dva termina, ki bi vam odgovarjala.

*Na Škofijski gimnaziji Vipava vabijo v soboto, 10. 12., ob 9.00 na odprtih vrat, ko bodo predstavili šolo in dijaški dom. Noč v dijaškem domu, ki je letošnja novost, pa se začne že v petek ob 17.00. Vse informacije na strani sgv.si.

*Papeževa svetovna mreža molitve: mesec december 2022: Za združenja prostovoljcev: Molimo, da bi združenja prostovoljcev in neprofitne humanitarne organizacije našle primerne ljudi, ki bi se zavzemali za skupno dobro in iskali vedno nove poti do sodelovanja na mednarodni ravni.